Uitgever van bestaande en nieuwe media

Digibrochure

 

Digibrochure maakt van uw print publicatie een digitale één-op-één editie met geavanceerde mogelijkheden.
We maken van uw publicaties een multimediale beleving die uw doelgroep zal verrassen.
Digibrochure biedt altijd een oplossing die bij u past.

 

Digbrochures zijn:

 • Snel
  De laadtijd en het bekijken van de verschillende pagina's zijn sneller dan elke andere oplossing.
 • Helder en duidelijk
  Geen overbodige functies zodat uw brochure centraal staat.
 • Gebruiksvriendelijk
  Onze digibrochures zijn eenvoudig te gebruiken. Gebruikelijke navigatie.
 • Geoptimaliseerd voor mobile
  Goed leesbaar op desktops, tablets en smartphones.
 • Niet duur
  Vanaf € 75.00 per uitgave en een zeer snelle levering.

 

iPad & tablet versie Het publiceren van uw digitale publicatie naar tablets, zoals de iPad, is eenvoudig.

Digitale publicaties die zijn gemaakt door Digibrochure kunnen worden bekeken door de gebruikers, zelfs wanneer hun mobiele apparaat geen Flash ondersteunt. Door de smart autodetectie zal uw digitale publicatie overschakelen naar een HTML5 versie wanneer de Flash plug-in niet is ingeschakeld op het mobiele apparaat van uw gebruikers. Smartphone versie Digibrochure maakt het mogelijk om digitale publicaties te bekijken vanaf de iPhone, Blackberry, HTC en meer. Zo hebben uw gebruikers overal en altijd toegang tot uw digitale publicaties. 

 

KLIK HIERVOOR ENKELE VOORBEELDEN

 

Mogelijkheden

 

Gevoelsmatig navigatie 
We willen graag dat mensen een goed gevoel krijgen bij het bladeren door een digitale catalogus, dus het navigeren door de pagina’s en het inzoomen in een ongelooflijk intuïtief proces.

Snel en gebruiksvriendelijk
De software waarmee de digbrochures worden gemaakt is in HTML5 gebouwd. Het openen tot het catalogus aan het bekijken van de verschillende pagina’s is sneller dan elke andere catalogus service.

Past zich aan bij schermgrote
De digibrochures worden responsief geschaald naar de schermgrootte van de gebruiker. Dus of u nu een brochures bekijkt op een PC, laptop, tablet of (i) phone de brochures worden automatisch aan scherm aangepast en de weergave zal zo optimaal mogelijk zijn.

Pagina overzicht
Met het pagina overzicht hebben de gebruikers een duidelijk overzicht met wat ze kunnen vinden in de online catalogus. Het fungeert ook als een snelkoppeling en een snelle navigatie naar een bepaalde pagina.

Video 
Geef uw brochure extra attentie waarde door video’s toe te voegen. Het zal uw klanten inspireren en motiveren van uw producten of diensten gebruik te maken.

Delen op sociale netwerken 
Gebruikers kunnen gemakkelijk de producten delen in uw digitale catalogi naar Facebook, Twitter, of via e-mail.

Eenvoudige en bekende navigatie
We hebben ervoor gezorgd dat onze digitale catalogi reageren als een app op iOS-en Android-apparaten. Mensen kunnen spreiden en knijpen om in en uit te zoomen of vegen om door de pagina’s te bladeren, en te slepen om op een pagina te navigeren.

Links
Door het toevoegen van pagina referenties in uw online catalogus, kunnen we helpen klanten snel te laten navigeren naar andere pagina’s in de publicatie. Het is ook mogelijk om links toe te voegen naar websites. Deze links kunnen worden gebruikt om producten te koppelen aan een digitale catalogus op online winkel, bijvoorbeeld.

Product afbeelding 
Met product view kunnen uw klanten in de online-catalogus blijven tijdens het surfen naar meer productinformatie, zoals afbeeldingen, productvideo’s en diepgaande productbeschrijvingen.

Meerdere view product
Het is gemakkelijk om meerdere producten toe te voegen aan de digitale catalogus die geopend kan worden met een enkele klik. Dit is ideaal voor lookbooks en mode catalogi als je alle producten die een fashion model draagt ​​kan taggen.

 

 

Voordelen

Uw catalogus op uw website
Het is eenvoudig om via een DigiBrochure een uitgebreide catalogus op een website te presenteren. Het is niet nodig om de structuur en de indeling van de website aan te passen. Het enige dat nodig is, is het plaatsen van een link. De catalogus opent in een nieuw scherm. Het aantal pagina’s van een Digibrochure is onbeperkt. Ook Digibrochures van honderden bladzijden laden snel in en de lezer kan direct kennis nemen van uw aanbod.

Aanbiedingen op uw website
Heeft u een folder met aanbiedingen. Dan kunt u deze tegelijkertijd met het verschijnen van dit drukwerk op uw website plaatsen. Een Digibrochure heeft namelijk een minimale productietijd. Ook hoeft u uw website niet te wijzigen: u plaatst alleen een link. Voor uw vaste klanten is de folder op uw website een herkenningspunt. Potentiële klanten, die uw folder niet thuis ontvangen, bereikt u nog eens extra.

Aanbiedingen in uw e-mailing
Een folder met aanbiedingen stuurt u eenvoudig mee met een e-mailing. U plaatst de link in het mailbericht. Groot voordeel is dat de ontvanger geen zwaar bestand in zijn mailbox krijgt.

Uw brochure op de website van uw Partners of Dealers
Het plaatsen van een Digibrochure gaat middels een link. Ook uw partners, dealers of andere relaties kunnen deze link op hun site plaatsen. De bezoekers van deze sites kunnen uw brochure of catalogus direct inkijken!

Informatie gericht versturen.
Digibrochures stuurt u eenvoudig mee met een mailbericht. Klanten, sollicitanten, bureaus en overige relaties kunt u zeer gericht informatie toesturen. Voor de een is dat de laatste catalogus en de aanbiedingsfolder, voor een ander het jaarverslag en de laatste corporate magazines. U regelt dit zonder postkamer, postzegels en vertraging, maar snel en makkelijk achter uw computer.

Rondneuzen in uw aanbod
Ook voor bedrijven die hun gehele aanbod op hun website presenteren en verkopen is een DigiBrochure een zinvolle aanvulling. Juist klanten die niet precies weten wat zij zoeken, kunnen in de DigiBrochure rustig door het aanbod bladeren om zo inspiratie tot (impuls)-aankoop op te doen.

Corporate magazines
Organisatie hebben in hun corporate magazines wat te vertellen. Met een corporate magazine bereikt u alleen de vaste relaties. Plaatst u uw corporate magazine (als Digibrochure) op uw website, dan kan iedere geïnteresseerde hiervan kennisnemen. Het bereik neemt sterk toe. Tegen minimale kosten.

Archief van eerder verschenen uitgaven.
Heeft u uitgaven die in reeks verschijnen, zoals magazines of kranten, dan kunt u een hele serie op uw website presenteren. Eerder verschenen artikelen blijven dan beschikbaar en in te zien door geïnteresseerden.

Jaarverslagen
Het jaarverslag is het visitekaartje van een onderneming. Deze kunt u eenvoudig als DigiBrochure op uw website plaatsen. Doordat het een 1 op 1 een kopie is van het werkelijke drukwerk, blijft de uitstraling van uw jaarverslag behouden. U bereikt wel een veel grotere groep van geïnteresseerden.

De Voordelen:

 • Groter bereik
 • Flexibel
 • Lagere druk- (en verzend)-kosten
 • Eenvoudige aanlevering
 • Minimale productietijd
 • Lage kosten

 

Voor meer informatie:

Tel. 0599-312792

Info@digibrochure.nl

 

Doorzoek de website

Contact

Alvering Vlagtwedde Beatrixstraat 8
9541 CC Vlagtwedde
0599-313462

Digibrochure helpt u uw doelgroep

te bereiken,ongeacht of ze gebruik

maken van een PC of 

mobiele apparaten

zoals smartphones en tablets.